RECEPT /
4 portioner
4 kycklingfiléer, ca 500 g
250 g cottage cheese, KESO chili
1 dl Lingon och Chipotle
1 ask solrosskott eller groddar
4 skivor lantbröd
½ huvud isbergssallad
flytande honung
½ gurka
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Häll över Lingon & Chipotle. Stek kycklingen i mitten av ugnen ca 30 min. Rosta brödet. Strimla salladen och gurkan. Lägg sallad och gurka på brödet. Skär kycklingfiléerna på snedden och lägg på salladen. Toppa med cottage cheese och solros-skott. Ringla gärna över lite honung vid servering.
Relaterade inlägg:
- Kyckling med Lingon & Chipotle-yoghurt (77.8)
- Lingon & Chipotle-filégryta (48.6)
- Stockholmarna får ny, matig mötesplats (19.2)
- Tortiglioni med kyckling och paprika (17.7)
- Fusilli med broccolisås, kyckling och bacon (13.1)