VARMRÄTT /
4 portioner
4 port. bitar Lax, benfri
1 burk Campbell’s Hummersoppa
2 dl Vispgrädde
1 Gul paprika
1 Orange paprika
½ Purjolök
1 klyfta Vitlök
1 msk Olivolja
1 krm Salt
1 krm Peppar
- Tärna paprikorna, strimla purjolöken och hacka vitlöken. Fräs dem hastigt tillsammans.
• Värm upp hummersoppan tillsammans med grädden.
• Vänd försiktigt ner de frästa grönsakerna.
• Dela laxen i kuber och krydda med salt och peppar.
• Stek laxkuberna någon minut på varje sida.
• Lägg upp laxen fint på tallrikar, häll upp såsen och servera med pommes duchessetoppar eller ris.
Du kanske också är intresserad av: Lax Recept
Relaterade inlägg:
- Whiskeygravad lax från Vånö (8.4)
- Mezze Penne Tricolore Peperonata e Pollo (8.2)
- Quorn Stroganoff (7.7)
- Halstrad lax med asiatisk sallad (7.5)
- Sesamstekt lax med mangochutneysås (7.5)