VARMRÄTT /
300 g Quorn Strimlor
3 msk olivolja
1 gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, pressade
2 msk röd currypasta
400 ml kokosmjölk
175 g körsbärstomater, skurna i halvor
1 msk torkad kokos
2 msk koriander
Gör så här:
1. Stek lök och vitlök i 3–4 minuter tills de blivit mjuka. Tillsätt curryn och stek i ytterligare 1 minut.
2. Blanda i Quorn Strimlor och stek i 5 minuter. Tillsätt kokosmjölk och låt koka i cirka 5 minuter.
3. Häll därefter upp i skålar och garnera med körbärstomater och koriander. Servera tillsammans med fullkornsris.
Relaterade inlägg:
- Quorn Teriyaki (24.7)
- Niclas Wahlgrens thailändska nudelwok med Quorn Strimlor (21.9)
- Höstig Quorn gryta (21.9)
- Quorn Strimlor -första ingrediensnyheten sedan lanseringen (20.9)
- Fullkornspaj med Quorn Bitar (19)