VARMRÄTT /
Förberedelse: 10 minuter
Tillagningstid: 10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Portioner: 4
175 g Quorn Strimlor
1 msk paprikapulver
1 msk olivolja
1 röd lök, hackad
175 g sötpotatis, kokade och skurna på hälften
2-3 vitlöksklyftor, fint hackade
100 g körsbärstomater
300 ml grönsaksbuljong
1 skvätt Worcestersås
- Stek Quorn Strimlor i 2-3 minuter tills de är gyllenbruna. Krydda med paprikapulver.
Tillsätt lök and sötpotatis och fortsätt stek i cirka 3 minuter. Blanda i vitlök och tomater och stek i cirka 2 minuter.
2. Tillsätt buljongen och en skvätt Worcestersås. Salta och peppra. Garnera med hackad färsk persilja.
Relaterade inlägg:
- Kokosgryta med Quorn Strimlor (21.6)
- Quorn Filéer á la Provencale (19.5)
- Quorn Gulasch (18.7)
- Sweet and sour gryta (15.3)
- Quorn Stroganoff (8.8)