VARMRÄTT /
Crostini med körsbärstomater och pesto
4 portioner
Tid: 15 minuter
Ingredienser:
Crostini:
– 2 tjocka skivor vitt lantbröd, helst en dag gammalt
– 2 msk smör
Tomat- och pestoröra:
– 20 körsbärstomater, skurna i tunna skivor
– 2 msk Barilla Pesto alla Genovese
Gör så här:
Crostini:
Stek brödskivorna i smör i en stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.
Tomat- och pestoröra:
Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva och servera genast.
Relaterade inlägg:
- Involtini al pesto (24.4)
- Lasagne med Pesto alla Genovese (21.1)
- Sedani Rigati med Pesto Rosso, stekt aubergine och rostade pinjenötter (18.4)
- Tortellinirecept (8.2)
- Quorn Filéer med röd pestopasta (8)