Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Crostini al pomodorini e pesto

VARMRÄTT /

Crostini med körsbärstomater och pesto

4 portioner

Tid: 15 minuter

Ingredienser:

Crostini:

– 2 tjocka skivor vitt lantbröd, helst en dag gammalt
– 2 msk smör

Tomat- och pestoröra:

– 20 körsbärstomater, skurna i tunna skivor
– 2 msk Barilla Pesto alla Genovese

Gör så här:

Crostini:

Stek brödskivorna i smör i en stekpanna. Skär brödet i trekanter, cirka 5 stycken per brödskiva.

Tomat- och pestoröra:

Blanda ihop tomater och pesto till en röra. Lägg upp lite tomat- och pestoröra på varje brödskiva och servera genast.

Relaterade inlägg:

  1. Involtini al pesto (24.4)
  2. Lasagne med Pesto alla Genovese (21.1)
  3. Sedani Rigati med Pesto Rosso, stekt aubergine och rostade pinjenötter (18.4)
  4. Tortellinirecept (8.2)
  5. Quorn Filéer med röd pestopasta (8)