VARMRÄTT /
Ingredienser
– 300 g strimlad kycklingfilé
– 3 msk Mrs Cheng’s Mushroom Soy
– 1 röd paprika
– ½ purjolök (eller andra strimlade grönsaker)
– 1 burk Mrs Cheng’s Bambuskott eller Vattenkastanjer
– 1 paket Mrs Cheng’s Wok noodles
Gör så här
Marinera den strimlade kycklingen i Mrs Cheng’s Mushroom Soy och strimla grönsakerna. Öppna burken med bambuskotten eller vattenkastanjerna och skölj med kallt vatten. Skölj också nudlarna och låt vattnet rinna av.
Hetta upp lite olja i en wokpanna och woka kycklingen nästan färdig. Tillsätt grönsakerna och woka ett par minuter på hög värme. Tillsätt till sist nudlarna och låt dem bli varma.
Smaklig måltid!
Relaterade inlägg:
- Biff med cashewnötter – av Anne Cheng (27.4)
- Het shitake- och oliv-wok med honungssalami (14.5)
- Halstrad lax med asiatisk sallad (11.6)
- Strimlad biff med bambuskott (8.6)
- Surat Thani (6.8)