För 10 stycken tacotubes:
500 g Quornfärs
1 msk American BBQ Spice Chili & Smoky-krydda
1 st vitlöksklyfta, finhackad
200 g rostade paprikafiléer
150 g getost, nedsmulad
10 st Tacotube-skal
Rapsolja till stekning
Salt efter smak
Färsk timjan till garnering
Nymalen svartpeppar till garnering
Stek färsen på hög värme till fin färg. Krydda rikligt med Vitlök & Chilismoke-krydda och smaka av med salt.
Tillsätt den färska vitlöken i slutet av stekningen så att den inte bränner vid.
Skär ned paprikan i mindre bitar och blanda med färsen.
Servera i tacotubes och toppa med getost samt svartpeppar.
Garnera med plockad timjan.
Relaterade inlägg:
- Kycklingfiléer med tahini, auberginer och getost
- Rostad sötpotatissoppa med parmachips
- Potatistostados med rostad majs- & mangosalsa
- Tortiglioni med kyckling och paprika
- Quorn Korv