4 portioner
Tid: 15 minuter
Ingredienser:
Pestokräm:
– 200 g färskost, t. ex Philadelphia
– 1 msk Barilla Pesto alla Genovese
– 3 körsbärstomater, finhackade
Strutar:
– 70 g bresaola (tunt skivat, lufttorkat oxkött)
Gör så här:
Pestokräm:
Blanda ihop ingredienserna till krämen (färskost, pesto och körsbärstomater). Fyll en spritspåse med krämen. Har du ingen spritspåse kan du använda två skedar.
Strutar:
Lägg ut bresaolaskivorna separat. Spritsa ut cirka 1 msk pestokräm på varje skiva och rulla ihop köttet till strutar, alt rulla ihop köttet först och fyll på med krämen. Servera som tilltugg eller förrätt.
Relaterade inlägg:
- Crostini al pomodorini e pesto
- Involtini al pesto
- Bavette-recept
- Grillat lamm på grekiskt vis
- Quorn Filéer med röd pestopasta